SİVAS / SUŞEHRİ - Kazım Ayan Anadolu Lisesi

Kazım Ayan Anadolu Lisesi

Kemalpaşa Mah. Sümbül Sk. No.56 Suşehri / SİVAS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilgili,becerikli,kendine güvenen ve başarılı bireyler yetiştirip öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alan, öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olan , insan haklarına saygılı ve topluma karşı sorumluluk duyan, sevgi,saygı ve güven ortamında,başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışan, öğrencilerimizin idealindeki bir Yükseköğretim Kurumuna girmesini hedefleyen , Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Suşehri merkez